Beépíthető Borhűtők

Amennyiben új álomkonyháját tervezi a teljesség jegyében biztosan helyet kap magának egy beépíthető borhűtő, amely kétségtelenül magára vonzza a tekintetet, akár a pult alatt elhelyezve, akár a bútorba építve.

 

Beépíthető Borhűtő

A beépíthető gépek a hagyományos konyhai elemek kiváló és elengedhetetlen párjai. Kialakításuk révén a konyhapult alá vagy bútorba helyezhetők el, így kiegészítve az összképet. Két nagy kategóriáról beszélhetünk: pult alá beépíthető, bútorba beépíthető.

 Természetesen a kerti konyhában is hasznos és figyelemfelkető kiegészítő lehet, hiszen nagy hűtőkapacitással rendelkezik. Fantázia és megvalósítás kérdése, hogy melyik helyiségbe és hogyan helyezi el ezeket a gépeket. Tekintse meg kínálatunkat és valósítsa meg legmerészebb elképzeléseit. A lehetőségek száma kiemelkedően magas, hiszen a dunavox beépíthető borhűtő család nagyon sok termékből áll. Általánosságban a pult alá helyezhető készülékek magassága a konyhagépeknél megszokott sztenderd 82 centiméter, azonban termékeink állítható lábakkal rendelkeznek és emellett elérhető már 88 centiméter magasságú modell is. Az alapvető ajtószínek a fekete és a rozsdamentes acél, illetve néhány esetben a fehér is. Az inox ajtó anyagában rozsdamentes acél, a feketék és fehérek pedig üvegajtók.  Beépíthető borhűtőesetében nem csupán fogantyúval ellátottak kaphatóak, hanem a legújabb technológiával készült érintésre nyíló fogantyú nélküli ajtóval szereltek is tovább szélesítve a sokrétű felhasználási lehetőségeket.Szélességüket tekintve már 15 centimétertől egészen 65,5 centiméterig terjednek. A legkisebb, azaz a legkeskenyebb darab a „Dunavox DAUF-9.22”, amely 9 palack tárolására alkalmas úgy, hogy 2 palackot állítva lehet elhelyezni benne, ami a megbontott bor visszahelyezésére és további szakszerű hűtésére ad lehetőséget, illetve természetesen növeli a tárolási kapacitást. Pult alá helyezve a legtöbb 46 palack tárolási lehetősége egy készüléken belül. Erre a „Dunavox DAUF-46.145” és a „Dunavox DAUF-46.138” modellek biztosítják a megfelelő alkalmatosságot. A beépíthető borhűtő család tagjainak kezelőpanelje és kijelzője az ajtó mögött kapott helyet. A legújabb modellek többféleképpen is megvilágíthatók belülről. Fehér, kék, vörös, vagy akár borostyán színű LED világítás is választható, tovább emelve a grandiózus megjelenést. A palackok természetes fából készült rezgésmentes polcokon helyezhetők el, amely a lehetővé teszi a professzionális bortárolást.

 A bútorba beépíthető borhűtő választékunk kifejezetten széles. Ezen csoportba tartoznak azok a készülékek is, amelyek a méretüket tekintve a legnagyobbak közé tartoznak. A pontos számokat tekintve a földön álló, beépíthető modellek közül a legnagyobb magasság 183,5cm. Egy- illetve kétszekciós változatban elérhető típusok a „DX-181.490” és a „DX-194.490”, amelyek 181, illetve 194 palack tárolására alkalmasak. Ezzel kiérdemli az éttermi modell elnevezést, de természetesen egy modern konyha tökéletes és látványos kiegészítője is lehet, valamint alkalmas a borok hosszútávú professzionális tárolására, akár befektetési célból is. Ezen borhűtő család tagjai konyhaszekrénybe építhetők, illetve szabadonálló módon is használhatók. A bútorba építhető megnevezés esetén, azon készülékekre gondolunk legfőképpen, amelyek nem a földön vannak elhelyezve vagy a pult alatt, hanem kifejezetten a konyhabútorzat részei. Az ide tartozó készülékek egyszekciós, kétszekciós és háromszekciós változatban is elérhetők. A hagyományos fogantyúval felszerelt változatok mellett több modell is választható érintésre nyíló, push-to-open technológiával ellátott ajtóval. 45,5 centiméteres magasságtól egészen a kiemelkedő 178,4 centiméteres magasságig kaphatók, így biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb darabot. Ezen a beépíthető borhűtő család egyes tagjai esetében, már nem kell kialakítani külön szellőzési rendszert a konyhabútorba, a beépített szellőzési rendszernek köszönhetően.

 Mindig ajánlott, hogy egy asztalos segítségével helyezzék el a készüléket, azonban ez a feladat könnyedén elvégezhető önállóan is. Az általunk értékesített borhűtők javarészt csak egy könnyed elhelyezést igényelnek a már előre kialakított helyre, akár a pult alá, akár a bútorba. A beépítési rajzok, amelyek mind Önöknek, mind az asztalosoknak nagy segítséget jelenthetnek, illetve alapvetőek a konyhabútor pontos megtervezéséhez letölthetők a weboldalunkról. Ezek a dokumentumok az adott készülékeknél találhatók meg és kattintással megnyithatók, letölthetők.

Nálunk érhetők el kifutott és árcsökkentett vagy akár szépséghibás borhűtők a legjobb piaci árakon, akár 2 év garanciával. Az aktuálisan futó szériás készülékekhez viszonyítva jelenleg a bútorba építhető típusok közül a „Dunavox DAB-18.55B” kapható legjobb ár-érték arányban kínálatunkban.